Създаване на връзки към Вашият сайт

Изграждането на връзки (известно още като оф-сайт оптимизация) включва създаването на съответни външни линкове, които насочват към Вашия уеб сайт.

Ние работим с блогове, уеб директории, вписване на статии, уеб сайтове, прес съобщения, уеб сайтове за бизнес профили, събмит на видео и канали за разпространение, както и други ресурси за създаване на връзки, които да изградят качествени инбаунд линкове (IBL) към Вашия сайт.

Класирането на Вашия уеб сайт в резултатите на търсачките до голяма степен зависи от ключовите думи и тяхната конкурентност. eSale.bg ще направи за Вас следното:

Обширен анализ на ключови думи, за да определи колко популярни са ключовите думи или казано по друг начин, колко често хората търсят вашите ключови думи;

Проучване на ключовите думи чрез Google Keywords Tool, Вашите web analytics или PPC данни, за да определят други възможности за ключови думи;

Проучване на конкурентите, за да се анализира как се класират те за същите ключови думи като вашите и за свързани ключови думи, които се показват в резултатите от търсенето;

Индекс за ефективността на ключовите думи (KEI), който се базира на обема на търсенията или на проходите (ако данните се улавят с инструмент за web analytics);

След като определим ключовите думи с най-добра възвръщаемост на инвестициите, обясняваме на нашите клиенти кои са най-доходните ключови думи, към които трябва да се стремят. Веднага щом постигнем съгласие относно ключовите думи, към които трябва да се насочим, започваме работа по стратегии за backlink, като събмит в директории, събмит на статии или прес съобщения.

Специфични за индустрията тактики и методи

Проучване на конкурентите от гледна точка на създаването на връзки към сайтовете им и препратен трафик (административни списъци, ако това е възможно, бизнес списъци, профили на компании и други).

Класирането на Вашия уеб сайт зависи от много фактори, включително и това доколко конкурентни са вашите ключови думи. Размерът на конкуренцията ще определи нужните ресурси за създаването на връзки към сайта ви и цената за постигането на резултати.