Други услуги

Slide background

We are going green today 🙂

Създаване на банери, графики, флашове

Съдържание, продаващи текстове и послания

Лога, корпоративна идентичност

Нека изградим Вашата корпоративна идентичност

За да стане популярен Вашият уеб сайт се нуждае от уеб присъствие. Както офлайн рекламните материали (брошури, флаери, каталози) са необходимост за Вашият бизнес, така и уеб материалите (лога, банери, презентации, флашове, java приложения) представят Вашата фирма и уеб сайт в Интернет пространството.

Не се оставяйте да Ви подведат евтините оферти за изработка на рекламни материали, плуващи в уеб пространството. За да бъде успешна една рекламна кампания, дизайнът на материалите трябва да бъде съобразен с корпоративната визия на Вашата фирма (или бранд), рекламните послания трябва да бъдат насочени към точната таргет група на Вашият бизнес. При изработката следва да се спазват определени правила и точно това ще предаде уникалност на Вашата визия, представяната услуга или продукт.

Изработка на уеб материали

На Вашето внимание представяме нашите уникални услуги за изработка на лога, банери, графики, PowerPoint и PDF презентации, контакт и CallMeBack форми. Ние разполагаме с екип от дизайнери и кодери, които ще подпомогнат всеки един бизнес в тази насока. Благодарение на опита и професионализма си, те работят с едни от най-големите сайтове в България и чужбина.

Нашите предложения важат както за клиенти с вече изграден уеб сайт, така и за такива, които имат нужда от комплексно решение – изработка на уеб сайт и уеб материали. В случай, че се нуждаете от преработка, осъвременяване или изработка на нова корпоративна визия, екипът на eSale.bg с радост ще приеме всяко предизвикателство отправено от нашите бъдещи и настоящи партньори.

Защо се нуждаем от качествено съдържание?

Всеки сайт се нуждае от качествено представяне на продуктите и/или услугите, които предлага. Съдържанието на всяка страница трябва да бъде поднесено по лесен и достъпен начин, както и да предизвиква интерес в посетителите.

Да предизвикате интерес във Вашите посетители е необходимо, но не достатъчно условие. Потенциалните клиенти идват с конкретен проблем, (например: нуждаят се от определена услуга или продукт). Вашият уеб сайт трябва по най-бързият начин да им предложи решение, както и да ги убеди, че това е най-добрия избор за тях.

Ако сайтът (лицето на Вашия бизнес в Интернет) не е богат от към съдържание, има голям шанс да бъде подминаван от потребителите без да се задържат достатъчно дълго на него. Всички нови алгоритми на търсачките залагат на това – постоянно обновление с нова и актуална информация.

Доверете се на професионалистите!

eSale.bg е една от малкото уеб дизайн компании на Българския пазар, която наред с изработката на Вашият сайт е готова да попълни и неговото текстово и графично съдържание. Смело може да твърдим, че нашите професионални копирайтъри са създали съдържание за над хиляда уеб страници и броят им постоянно расте.

Нека помогнем на вашият Бизнес като:

  • създадем проста и интуитивна структура на Вашия уеб сайт;
  • изготвим текст за Вашата начална страница;
  • представим Вашите продукти по най-подходящият начин;
  • подробно опишем Вашите услуги;
  • изготвим статии за публикуване в медиите;
  • създадем съдържание, съобразено с Вашите желания, стил и бизнес.

Или накратко казано – да накараме посетителите да изпълнят желаното от Вас действие.

Изготвени материали:

Хиляди благодарности на екипа на eSale.bg, който се погрижи за професионалната визия на сайта ни и оптимизацията, която направи към него.

Истински професионализъм и коректно отношение. Искаме да изкажем искрени благодарности за работата, която протече гладко и бързо.

Дължим нашият бизнес и визия на дигитална агенция eSale.bg. Продължаваме да развиваме нови проекти с тях и наистина вярваме, че професионализмът е тяхната най-отличителна черта.

eSale.bg ни помогна много при израждането на новата визия на сайта ни. Поднасяме нашите благодарности към екипа им и ще продължим да работим с тях и в бъдеще.

Свържете се с нас, за да получите оферта за Вашите материали. Обърнете трафика си в продажби днес!