Услугата се предоставя от партньорите ни Mint Soft LTD – https://mintsoft.bg/izrabotka-na-sait.html

Идентичност

eSale.bg е компания, която предлага професионална изработка на уеб сайт с приятна и интерактивна визия!

Добро представяне

Ние ще ви представим така, както Вие бихте искали да присъствате в уеб пространството – като лидер в областта си!

Повече запитвания

Чрез изградения от нас уеб сайт Вие ще увеличите значително мащабите на Вашия бизнес и продажби!

Какво съдържа един фирмен уеб сайт?

Всеки професионално направен уеб сайт има добре изграден и изпипан външен вид, който предразполага потребителите веднага да направят преценка за бизнеса, колко професионално се е отнесъл към онлайн присъствието си и печели доверие в посетителите си. Ние от eSale.bg ще ви предложим професионален облик за Вашия бизнес. Нещото, което ни кара да се гордеем с всеки един изграден от нас уеб сайт.

Главната страница, позната ни още като Начална (Home page) е тази, която се показва като начало на всеки сайт и обикновено седи на главния домейн. Нейната основна цел е да „посрещне“ потребителя и му предаде основните (в голяма част и всички) акценти, информация и детайли за Вашия бизнес, бранд, продукт.

Всеки фирмен уеб сайт има освен начална страница, така и вътрешни. Най-често са За нас, Контакти, Често задавани въпроси (FAQ), Продукти, Галерия и други. Те изцяло зависят от типа бизнес и какво иска да предостави като информация на потребителите си. Ние консултираме всеки наш клиент и му предлагаме това, което би било най-добре за неговия сайт.

Това е новинарската част на всеки сайт. В нея присъстват новости и текуща информация, която касае потребителите и компанията. Всеки фирмен сайт задължително трябва да има такава секция, в която да информира света за случващото се около и в компанията, пазара на който оперира, нейните продуктите, организирани събития и други. Също така категоризирането на новинарската секция е задължителна според нас.

Не често се случва, но според естеството на бизнеса, допълнителните модули са задължителни за уеб сайта. Това често са – форми, галерии, джаджи за съотвените нужди, дискусионни табла и др. Ние от eSale.bg ще ви консултираме какво е подходящо за Вашия бизнес – ще погледнем през очите на потребителя и ще ви предоставим най-добрите решения за всяка ситуация.

Необходимо ли ми е онлайн присъствие?

В днешно време онлайн присъствието не е лукс, а необходимост за всеки малък, среден и голям бизнес, независимо от неговото естество. То е и идеален начин да обхванете по-голяма аудитория, без да ви ограничава териториално.

Всеки управител на фирма знае, че изработката на уеб сайт  е значителен момент в живот и дори старта на своята компания. Благодарение на уеб сайта, Вие ще имате реалната възможност да стъпите по-стабилно на пазара и да се утвърдите като значимо име в него. Все по-голяма част от хората влизат в Интернет, за да намерят инфорация за това, което ги интересува. Това е Вашия шанс да ги засечете там и да ги запознаете със себе си и Вашия бизнес.

Не е тайна за никой, че онлайн присъствие има почти всеки един бизнес. Ето защо и конкуренцията там е голяма. Интернет не е откритие за бизнеса, той е вече средство, с което си борави много добре и успешно. За разлика от всички други канали (телевизия, радио, вестници, принт материали), в Интернет ще успеете да обхванете по-голям кръг от хора, естествено и с правилата рекламна стратегия.

Какво казват нашите клиенти за услугата ни:

Използвахме услугата на eSale.bg – Изработка на фирмен уеб сайт. Останахме много доволни от резултатите и това, което изградиха за нас. В момента се радваме на приятни коментари по адрес на сайта ни и продуктите предлагани от нас.

Искаме да благодарим за добре свършената работа от страна на eSale.bg. Дигиталната агенция ни предостави един наистина красив и интерактивен уеб сайт, с който можем гордо да се наредим до големите компании.

Ние сме фирма за куриерски услуги и имахме желание да станем по-големи и да изглеждаме професионално сред наши конкуренти. За целта се доверихме на дигитална агенция eSale.bg и не сбъркахме. Благодарности от екипа на Direct.bg.

Доверихме се на услугите на истинските професионалисти от eSale.bg и в момента смеем да твърдим, че сме един от играчите на пазара с най-иновативен и професионално направен уеб сайт.

Възползвайте се от услугите ни за професионална изработка на фирмен уеб сайт. Свържете се с нас сега!