Допълнителни услуги

Slide background

We are going green today 🙂

Консултации

eSale предлага консултантски услуги в областта на Интернет рекламата, маркетинга и уеб присъствието на един бизнес. Екип от специалисти ще даде експертните си оценки и предложения с цел повишаване на продажбите, трафика и популярността.

Нашите клиенти разчитат на нас и разчитат чрез нашата компетенция да дадат най-доброто за своя бизнес, когато става дума за Интернет присъствие, маркетинг и управления на уеб активите. Ние вярваме, че можем да дадем експертното си мнение, с което да помогнем на Вас и Вашият бизнес, който иска да достигне до нови хора чрез Интернет. Много компании го направиха и в момента са лидери в техните сфери. Когато някой дойде при нас с въпроси – никога не остава без отговори.

Криейтив Реклама

Често стандартните реклами имат отрицателно въздействие върху потребителя. Повечето хора използват рекламния блок за всичко друго но не и да гледат реклами. Ако използвате стандартно решение за представяне на вашия бранд, бъдете сигурни, че повечето от потребителите дори няма да се замислят какво сте искали да кажете.

Добрата новина е, че не всички реклами са лоши

eSale.bg отделя специално внимание на проектирането на всяка реклама. Нашата главна цел е тя да въздейства на потребителя така, че вашият продукт да остане в съзнанието му по начин, който ще го накара да купува когато има, а дори и когато няма нужда от него.

Афилиейт маркетинг

eSale.bg е интерактивна платформа, съставена от сайтове, оперираща на територията на България.

Ние от eSale.bg предоставяме на всеки един рекламодател набор от сайтове, в които може да рекламира своите продукти, услуги, брандове, събития и други. Идеята ни е да сме свързващото звено между рекламодателя и собственика на сайт. Абсолютната прозрачност е гарантирана във всяко едно отношение, благодарение на статистики в реално време, tracking софруери, 90-дневни бисквитки.

Брандинг

За да бъдем успешни в брандинга, ние от eSale.bg разбираме нуждите и желанията, които Вашите настоящи и потенциални клиенти имат. За целта стигаме до всеки един от тях, поднасяйки им добре изготвена стратегия, която ще работи за Вас и в бъдеще. Наборът ни от услуги дава възможност за добро покриване на уеб пространството, като това ще доведе не само до силно присъствие на Вашия бранд, но и до затвърждаване на неговите позиции сред останалите на пазара.

Видео Реклама

53% от клиповете, качени в YouTube са гледани по-малко от 500 пъти … Само 0,33% са събрали повече от 1 милион гледания.

eSale.bg ще направи Вашето видео популярно в Българското Интернет пространство!

Ние имаме изградена структура от партньорски уеб сайтове, готова да показва Вашето рекламно видео послание на милионите си потребители. Тази услуга е предназначена за рекламодатели, които мислят креативно – ‘Out of the Box’, които искат да излязат от стереотипа на банер рекламата или имат нужда от нещо иновативно за да популяризират своя бранд.

Медиа планиране и купуване

Медиа купуванeто се отнася към управлението на рекламата като успешни практики са доброто съчетание между рекламни площи и цена. Всеки бизнес, търсещ положителни резултати, инвестира в този вид популяризация, използвайки медия шопове, които планират, купуват и осъществяват мониторинг на всяка една такава кампания.

Когато ние от eSale.bg купуваме рекламата за Вас, ние първо проучваме и планираме, за да може всеки един лев даден от рекламодателя да бъде добре похарчен. Екипът ни от специалисти ще набележи всичко, което е нужно да знаете за Вашата медийна кампания, като вземе под внимание най-важните фактори – географски, демографски, психологически, рекламни формати, ценови диапазони, конкуренция и всичко останало, даващо ни ясна представа за най-правилното й насочване и изпълнение.

Благодарение на консултациите от eSale.bg, успяхме да преустроим сайта и подновим визията си. В момента се радваме на интерес и нашите клиенти ни намират за професионалисти още като ни погледнат в Интернет.

Добра консултация, добър брандинг и резултатите не закъсняха. Професионализмът на eSale.bg ни помогна много и искаме да благодарим на екипа им.

Наистина сме доволни от услугите, които ни предложиха и ще продължим да ги ползваме и в бъдеще.

Увеличаване на продажбите и позициите ни в нишата бяха резултатите, които получихме след съвместната ни работа с дигиталната агенция eSale.bg.

Свържете се с нас и заповядайте да поговорим за Вас и Вашия бизнес.