Кампании

Slide background

We are going green today 🙂

Анализиране

Ние ще анализираме и проучим детайлно пазарната ниша, в която искате да се позиционирате.

Планиране

Планирането е част от всяка една стратегия, която прилагаме в онлайн рекламата.

Стартиране

Доброто анализиране и планиране винаги водят и до правилен старт и желани резултати.

Станете видим за аудиторията си чрез търсачките!

Search Engines -Yahoo, Google, BingФакт е, че хората в наши дни, преди да вземат решение, те се допитват до търсачките. Колкото по-видим сте за тях, толкова повече от запитванията им можете да превърнете в продажби. Ние, от рекламна агенция eSale.bg, можем да ви помогнем с това. Зад гърба си имаме повече от 100 реализирани и успешни SEO кампании на клиенти от всякакъв мащаб.

Позиционирането на даден бизнес или продукт в търсачките не е вече лукс, то се превърна в необходимост. Всеки, който не предприема подобни действия има вероятност да остане зад конкурентите си и да не постигне целите си.

Ние вярваме, че няма недостижими цели, ставайки дума за оптимизация на даден сайт и доброто му позициониране в Google, Bing, Yahoo, Ask, Aol и другите големи търсачки. Всяка една наша кампания винаги ни е изправяла пред големи предизвикателства, с които ние се справяме и продължаваме да го правим. Научете повече.

Комуникирайте с аудиторията си! Вашите конкуренти вече го правят!

Social MarketingНека създадем и подобрим Вашето присъствие в социалните медии. В наши дни всеки има акаунт в една поне една, била тя Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, Pinterest, YouTube. Ние можем да достигнем Вашата аудитория там, като представим бизнеса или продукта Ви по начина, по който бихте желал с една обща идея – да увеличите интереса към Вас и продажбите си.

Екипът на eSale.bg ще ви помогне да бъдете крачка напред в социалните си комуникации. Във времето ние сме изградили присъствието на много компании от различни сфери, като застраховане, финанси, реклама, за дома, счетоводство, забавления, технологии, туризъм, здравеопазване, строителство, промишленост и много други. Помагайки на бизнеса си да позиционира в социалните мрежи, Вие инвестирате в гарантиран и оправдан растеж. Научете повече.

Бързи резултати с оптимизиран бюджет

Влезте в полезрението на Вашите бъдещи и настоящи клиенти бързо и ефективно. Чрез спонсорираните реклами в търсачките, големите сайтове (диспейни мрежи) можете да забележите бързо ефекта от този тип реклама.

PPC Ads

Можем да ви помогнем да създадете, управлявате и оптимизирате Вашата кампания, като по този начин ще засилите качествения трафик към Вашият сайт, което за Вас означава повече продажби и добро позициониране на бизнеса Ви. Като професионалисти с опит в изграждането на спонсорирани реклами (PPC реклами), ние ще ви гарантираме сигурни и мигновени резултати. Водим успешно повече от 20 кампании, които оправдават своя бюджет всеки месец. Научете повече.

С непрестанното развитие на комуникационните технологии се отварят безброй възможности за реклама. Интернет се превръща в една от най-предпочитаните среди за маркетинг.

Доверете се на експертите, ние ще успеем да ви изготвим на ефективното и финансово оправдано медийно планиране. Научете повече.

Популяризирайте своята марка и продукт. Станете част от пазара днес!

bannersМного често сте засичали банери или графични реклами на големи марки и компании? Да, това е добър начин за брандинг, на който разчитат големите и средни компании. Налагането на своята марка, чрез имиджово позициониране в уеб пространстовото, е заложено в маркетинг стратегията на всеки бизнес, гледащ в бъдещето.

Опитът ни с CPM (click per mile) рекламата ни показва, че вложените бюджети, които има компанията успяват да се оправдават с времето. Ние сме изготвяли и управлявали кампании на големи банки, IT компании, финансови и застрахователни компании, строителни и автомобилни дружества, и много други в почти всеки отрасъл на бизнеса. По наши наблюдения дисплей рекламата бележи ръстове всяка година с минимум 20%, като най-активни участници са, както следват – банките и финансовите организации, автомобилния сектор, фармацията, телекомите и др.

За успешните кампании на нашите клиенти:

Искаме да благодарим на eSale.bg за професионално направения медия план, който изготвиха и приложиха за нас. Благодарение на това ние спечелихме още участници в нашия клуб.

Ние използваме рекламна агенция eSale.bg за нашите кампании, който пускаме регулярно. Тяхната помощ ни е повече от нужда поради много канали, които имаме и пазара, на който оперираме.

Две успешно изпълнени кампании и над 500% ръст в трафика ни. Изключено е да споменаваме, че това ни донесе и повече продажби. Благодарности.

Имаме кабинет и скромен набор от клиенти. Подобрихме присъствието си в Интернет, чрез рекламната агенция eSale.bg. Не след дълго и резултатите не закъсняха.

Важно

Избирайте фирми с история и успешни проекти зад гърба си!

Научете повече за нашите кампании и успехи в уеб пространството. Очакваме ви!