Корпоративен уеб сайт

Slide background

We are going green today 🙂

Корпоративна идентичност

Вашата визия е Вашето представяне в Интерент!

Удобна администрация

Лесно управление – бързи и качествени резултати!

24/7 отворени за Вашите клиенти

Вие сте винаги достъпни онлайн за Вашите клиенти!

Изградени от нас корпоративни уеб сайтове:

Какво съдържа един корпоративен уеб сайт?

След проучване, ние от eSale.bg, изготвяме интерактивна, модерна визия, отговаряща на Вашата корпоративна идентичност. съобразяваме се с послания, цветове, стилистика, навигации и всичко останало, за да стигнем до желания ефект и професионалния изглед на Вашия бизнес в Интернет.

Главната страница, позната ни още като Home page, Начало, е задължителна и нейната роля е да структурира важните акценти на уеб сайта на едно място, давайки възможност на потребителя да стигне до по-детайлна информация от там.

Всеки уеб сайт, и най-вече корпоративния имат вътрешни страници, даващи по-детайлна информация за бизнеса. Често това са страници като За нас, Контакти, Често задавани въпроси, Продукти / Услуги, Поверителност, Условия за ползване и много други, според естеството на бизнеса.

Всеки голям, среден или малък корпоративен уеб сайт има информационна секция, в която се публикуват редовно новини около компанията, пазара, в която оперира, продуктите или услугите, бранда и всичко останало. Тази секция (блог) служи като информационен канал, в който информацията има възможност да тече двустранно – към и от потребителите.

Създаването на общност към всеки един голям информационен или корпоративен уеб сайт е вече нещо нормално и желано. Тя играе роля както като да ангажира потребителите към марката, така и да „увеличава“ съдържанието и полезността на сайта. Форумите са идеален пример за това.

Поради големия брой функционалности и възможности, всеки корпоративен уеб сайт има нужда от допълнителни модули, като всеки един от тях се разработва и интегрира според нуждите на му. Ние от eSale.bg ще се запознаем детайлно с Вашия бизнес и ще ви предложим най-добрите решения. Към допълнителните модули можем да отнесем формата за записване на потребителите за получаване на нюзлетър (бюлетин); калкулатори; прогноза за време; импорт / експорт на съдържание; галерии; видео секции и много други.

Големите, съдържателни сайтове са задвижвани от така наречените системи за управление на съдържанието (CMS – Content management system). Това ги прави лесни за управление, обновяване и развиване. Ние работим както с къстам така и с готови системи, позволяващи на клиентите да менажират сайта си лесно.

Изображенията и графиките са едни от най-важните елементи във всеки уеб сайт, бил той малък или голям. Ние от eSale.bg предлагаме професионална изработка. Това ще гарантира приятната визия на Вашия уеб сайт.

Защо ми е нужен корпоративен уеб сайт?

Всяка една себе уважаваща се компания трябва да има страница / сайт в Интернет, с който да успее да запознае своите потенциални, настоящи и бъдещи клиенти с предлаганите от нея услуги / продукти. В днешно време онлайн присъствието е задължително. Независимо дали сте фирма от 3ма човека или голяма корпорация от над 500 души, уеб сайта е и инструмент, с който давате явна представа, че Вие сте там и работите.

Ние от eSale.bg вярваме, че можем да предадем интерактивна, модерна и идентична визия на Вашата компания. В процеса си на изработка на Вашия уеб сайт, ние ще се съобразим с Вашите желания и виждания. Знаем, че е важно Вашия уеб сайт да бъде запомнящ се и удобен за потребителите Ви, носещ ясна представа за Вас и Вашия бизнес.

Независимо дали имате нужда от мултимедиен или стилизиран уеб сайт, ние ще го създадем така, че неговото управление да е лесно за Ваш и екипа Ви – гъвкава и стабилна платформа с много функционалности. При създаването му, ние мислим превантивно за интерактивността му и лесната за управление система, която може да се използва веднага, дори и от хора със слаби познания и умения в тази област.

За постигане на добър краен продукт препоръчваме предварително да подготвите задание, на което да направим конкретна оферта. Пълни инструкции + пример може да видите тук: Примерно задание за изработка на уеб сайт

Корпоративният уеб сайт – Ползи за Вас и Вашия бизнес

Когато става дума за изграждане на корпоративен уеб сайт, и не само, винаги идва въпроса: „Какви ползи ще донесе на моя бизнес?“, и съвсем логично е всеки един мениджър или собственик на бизнес да си го зададе. Всеки търси възвращаемост на своята инвестиция и това е повече от нормално. Не обича да влага пари в нещо, защото е модерно, а гледа да е практично и да успява да върне инвестицията.

Определено създаването на уеб сайт  и неговата популяризация е добра стратегическа стъпка. Не е нещо модерно или прищявка, то е задължителен актив за всеки малък, среден или голям бизнес.

Според Институтът за маркетинг и социални изследвания,  около 57% от българите използват Интернет активно, като 90% от тях влизат всеки ден или 2-3 пъти седмично. Това са сериозни числа, даващи ясна представа от нуждата от такъв актив.

Изграждането на медия и форумна част към нея е трудно начинание, с което експертите от eSale.bg се справиха без никакъв проблем. Благодарности и ще продължим да работим с тях и в бъдеще.

Ние от Aval2004.com сме изключително доволни от бързото и качествено изпълнение на корпоративния уеб сайт, както и от професионалното отношение на екипа на eSale.bg. Препоръчваме компанията на всеки, който желае качествени интернет решения на достъпна цена и професионално отношение.

Като водеща фирма в областта на счетоводните и правно-юридическите консултации, ние от Експертис избирахме дълго време web developer, с цел да постигнем съответната визия и функционалност. Спряхме се на дигитална агенция eSale.bg, които професионално и в кратък срок отговориха на изискванията ни. А те не бяха никак малки. Резултатът можете да видите на адреса, даден по-долу. Препоръчвам eSale.bg на всички претенциозни клиенти.

Успеха на нашия уеб сайт дължим изцяло на eSale.bg. Фирмата се зае с трудната задача да изгради и оптимизира сайта ни и въпреки огромната конкуренция, заедно постигнахме прекрасни резултати. Убедихме се, че екипа на дигиталната агенция разполага с най-добрите специалисти, на които бихме се доверили отново, без да се замислим. Екипът на eSale.bg поддържа сайта ни и в момента, за което сърдечно благодарим!

Консултирайте се с нас и получете професионален съвет за това как трябва да бъде изграден Вашия корпоративен уеб сайт.