Интернет магазин

Slide background

We are going green today 🙂

Професионален дизайн

Ние ще интегрираме и настроим дизайна на Вашия онлайн магазин. Визията на всеки електронен магазин е важен, за това ние отделяме достатъчно време за проучване, анализи и правилно изготвяне.

Оптимизирана система

Ще имате възможността да притежавате оптимизирана, напълно функционална и лесна за управление система, с която ще можете да следите Вашите продажби, трафик, наличност и други статистики.

Бързо пазаруване

Удобството при пазаруването е наш приоритет при създаването на онлайн магазин. Ще имате пълен контрол върху поръчките, а Вашите клиенти ще могат да ги правят бързо, лесно и защитено.

Изградени от нас онлайн магазини

Какво съдържа един онлайн магазин?

Ние ще ви предложим интерактивен и модерен дизайн, който ще ви донесе добра конверсия и повече положителни мнения, когато стане дума за Вас. Визията е първото, което прави впечатление и ние даваме всичко от себе си, за да изненадаме приятно Вашите посетители и бъдещи клиенти.

Ще имате реалната възможност да управлявате всички елементи от сайта си, продажби, ваучъри, промоции, съдържание, менюта, страници и всичко, за което можете да се сетите. Важно за нас е да предоставим продукт, които може лесно да се манипулира от клиента и да му бъде удобен и лесен за ползване.

Един онлайн магазин, освен динамично променящи се страници като продуктовите, категориите, марките / производителите, той има и статични като За нас, Контакти, Общи условия, Често задавани въпроси и много други, в зависимост от типа магазин. Като хора с опит, ние от eSale.bg, ще помогнем в правилния им избор и подредба.

Всеки магазин е уникален сам по себе си. Това означава, че всеки отделен магазин има нужда да бъде направен с различни функционалности. Допълнителните модули и разработки играят важна тук. При изграждането, ние се съобразяваме с това и винаги може да се разчита това, че потребителя ще изпита удоволствие от лесното избиране на продукт и бърза поръчка.

Повечето електронни магазини имат информационна секция / блог, който е канал, с който компанията комуникира с потребителите си. Тази част от магазина е задължителна и ние винаги я интегрираме. Колкото по-информирани държите Вашите клиенти, толкова повече ще се доверяват на Вас като име в бранша.

Винаги следваме принципа „окото купува“. При създаването на един онлайн магазин, ние създаваме и интегрираме добре подбрани от нас графики – банери, продуктови снимки, лога, видеа. Една картинки се равнява на хиляди думи описание. С пълна сила това се отнася и за този тип интернет сайтове. За нас успеха идва с първата поръчка на клиента.

Ние ще интегрираме успешно едни от най-популярните методи за разплащане – наложен платеж, PayPal, картови разплащания, 2Checkout и други. Всичко това се съгласува с клиента. Ще дадем компетентна консултация как да бъдат най-добре изградени и внедрени начините на плащане.

Защо ми е нужен онлайн магазин?

С бързите темпове, с които се развива Интернет търговията, започват да се появяват все повече и повече уеб базирани магазини. Повечето търговци избират това решение поради не толкова високата инвестиция и ниските месечни разходи, спестявате например от наем на помещение, режийни разходи, заплати, консумативи и др.

Притежаването на електронен магазин не е само тенденция, но и необходимост, ако искате да достигнете до повече хора. Много по-трудно е да изградите мрежа от магазини. И като собственик на квартален магазин Вие много добре знаете това. Чрез онлайн присъствие Вие не само спестявате пари и време – Вие печелите мястото си на един необхватен пазар, какъвто е Интернет.

Чрез Интернет магазина, Вие предоставяте на Вашите клиенти подробна информация за продуктите, характеристики, параметри и снимки. С не повече от два клика клиентът може да избере своя продукт. Удобство за двете страни – нещо, което е запазена марка за тези уеб базирани сайтове. Различните функционалности предоставят на клиента да избира по цвят, марка, размер, материя, цена, както и сравняване на различни продукти. Нещо, което би отнело време в обикновен магазин.

Онлайн магазинът има още много други опции като една популярна такава е абонамента за получаване на прессъобщения, оферти, промоции и друга атрактивна информация, от която може да се възползва потребителя по всяко едно време. Всичко идва на пощата и преглеждането става за минути.

Все повече и повече хора предпочитат този начин на пазаруване. Това е така поради факта, че онлайн магазините работят денонощно, не е нужно да излизате от дома или офиса си, за да направите покупката или да получите добри цени..

Какво казват нашите клиенти за услугата:

Искрени благодарности на екипа на eSale.bg, който подходи професионално към проекта, който им зададохме по изграждането на нашия онлайн магазин. По самия вид си личи, че резултатите, които поискахме бяха постигнати.

За нас изграждането на интернет магазин и неговото пускане в работна среда беше задача която си бяхме заложи да бъде изпълнена в рамките на 2 месеца. За наша изненада, тя се случи в рамките на 1 месец и бяхме приятно изненадани от eSale.bg. Хиляди благодарности.

Изключителен професионализъм и коректност видяхме в лицето на дигиталната агенция eSale.bg. Нашият интернет магазин беше изграден с много желание и експертни съвети от тяхна страна. Силно препоръчваме техните услуги!

Ние сме интернет магазин, действащ на територията на САЩ и като такъв, искахме да бъдем максимално конкурентоспособни, защото пазара ни е необятен, а конкуренцията жестока. За наше щастие попаднахме на eSale.bg и вече се радваме на завиден брой продажби и добри отзиви от клиенти.

Направи запитване за изработка на онлайн магазин. Започни да продаваш от утре!