Технологии за изработка на уеб сайт

Като компания, работеща в IT бранша, eSale.bg предлага на своите партньори технологии, които отговарят на последните тенденции в областта.

Платформата която използваме за изработка на фирмен и корпоративен уеб сайт е WordPress. Това е най-модерната и най-бързо развиващата се система за управление на съдържанието, която от блог система се превърна в инструмент за изграждане на всякакъв тип уеб сайт – от сайт визитка до онлайн магазин.

За изработка на онлайн магазини използваме OpenCart. Това е една от най-популярните eCommerce платформи, която задоволява на 99% нуждите на нашите клиенти.

И двете платформи са изградени на PHP и mySQL като за тях има изработени над 40 000 професионални дизайна.

Технологии за оптимизация на уеб сайт

Интернет технологиите, на които се базира осъществяването на част от маркетинговата стратегия на компанията са Google Analytics, Google Webmaster Tools, SEO softwares (програми за статистика относно посещаемостта на уеб сайтовете, Page Ranks, анализ на ключови думи и изрази, и други), SEO Monitoring Tools (набор от аналитични средства за отчитане резултатите от Google AdWords кампании, други PPC кампании, e-mail маркетинг и цялостна оценка ефективността на SEO) и други.

Често задавани въпроси

След дълги години практика и над 150 разработени онлайн магазини на различни платформи, ние от eSale.bg се спряхме не безплатната система OpenCart. Безспорен факт е, че тя задоволява 99% от изискванията на нашите клиенти.

Това е безплатна платформа за изработка на уеб сайтове, която се използва от над 2 милиона потребители по целия свят.  Тя е изключително лесна и интуитивна за система за управление на съдържанието. Нашите клиенти избраха точно WordPress за своите уеб сайтове.

PHP е най-разпространения език за програмиране а mySQL е сървър за бази данни.

Това е процес на подобряване на структурата на сайта, подобряване на съдържанието с включване на желаните ключови думи, както и намиране на връзки към уеб сайта от други подобни по тематика уеб сайтове.

Google Analytics е безплатна уеб услуга, предоставена от Google, която дава възможност за съставяне на детайлна статистика относно посещаемостта на Вашият уебсайт. Безплатната версия е лимитирана до проследяването на 10 милиона страници месечно. Собствениците на уеб сайтове и компании, които имат активни акаунти в Google AdWords имат възможността да преглеждат неограничен брой страници. Администраторите на уеб сайтовете могат да оптимизират рекламните и маркетингови кампании на Google AdWords с помощта на статистически данни, получени от Google Analytics за това кои са най-посещаваните и съответно предизвикващи интерес статии и страници, колко дълго се задържат потребителите на сайта (което е отличителен знак за търсещите машини на Google, че съдържанието на сайта е актуално и релевантно), географски отнесено от къде достъпват уеб сайта Ви и разбира се по кои най-често използвани ключови думи и фрази потребителите достигат до сайтa.

Използвайки Google Webmaster Tools, Вие може да подобрите позиционирането на Вашият уеб сайт в резултатите от търсенето по страници (SERPs-search engine results pages), при това отново безплатно, разчитайки на детайлните репорти, които получавате за видимостта на сайта Ви за търсещите машини на Google. Инструментите на Google диагностицират възникнали проблеми на сайта, показват Ви как роботите / паяците на Google (crawlers) обхождат и индексират страниците му или пък какви са причините, които възпрепятстват търсачките да ги достигнат. Прилагането на тази технология Ви дава статистическа информация за вътрешните и външни линкове, сочещи към сайта, открива кои запитвания към търсачките осигуряват най-много трафик и как Ви намират потребителите.

Ползвайки тези инструменти, маркетинг специалистите могат да разберат коя от рекламните кампании е най-успешна и да намерят нови начини за привличане на необходимата им аудитория от потенциални клиенти.

Следвайки последните тенденции, ние от eSale.bg даваме гаранции, че всички интегрирани софтуери, програми и аналитични средства работят изцяло в полза на нашите партньори.

Свържете се с нас и получете експертно мнение от професионалисти с опит над 10 години в областта.