PPC Кампании

Slide background

We are going green today 🙂

Анализи

Ние ще анализираме пазара и ще Ви подготвим адекватни стратегии.

Действие

За стартираме Вашата кампания и ще я управляваме успешно.

Резултати

Ще ви донесем резултатите, които ще ви гарантират продажби и бизнес.

Увеличете възвращаемостта на инвестициите си за реклама (Return on Investment – ROI)

Ние предлагаме пълно управление на вашите PPC кампании с цел подобряване на позициите и минимизиране на разходите

Стартирането на Pay Per Click (PPC) кампания е една чудесна възможност за увеличаване посещаемостта на Вашия уеб сайт. Всеки рекламодател решил да ползва такъв вид трафик, трябва да знае, че за разлика от органичния трафик (SEO), PPC трафика не е безплатен. Вие плащате за всеки реализиран клик на вашата реклама. Като рекламодател Вие задавате за какви ключови думи да се показва Вашата реклама и каква е максималната цена на клик. За остане една реклама активна в конкурентна ниша, цената на клик (посетител към вашия уеб сайт) може да достигне и няколко лева.

PPC кампании

Защо е важно вашата кампания да се управлява от професионалисти?

Една професионално изградена кампания ще Ви помогне като:

  • оптимизира ключовите думи (остават само тези, които реално Ви носят потенциални клиенти);
  • намали с до няколко пъти цената на клик;
  • повиши качеството (quality score) на вашите реклами;
  • създаде подходящи за типа трафик уеб страници;
  • предостави задълбочени анализи за трафика и продажбите.

За вас може да управляваме вече изграден акаунт със добра история, или да отворим напълно нов акаунт и да настроим кампаниите от нулата. Наш специалист ще работи рамо до рамо с вас до постигане на желания резултат. Вие ще давате минималната цена за всеки посетител, ще плащате само за потенциални купувачи и ще добиете пълна представа за това какво се случва след като посетителя “кацне” на страницата.

Не е ли това една прекрасна възможност, чувствително да увеличите приходите от Вашия уеб сайт?

Започнете днес! Свържете се с нас за безплатна консултация

Ако имате нужда от повече информация за това какво е Pay Per Click рекламна кампания или за това как точно ще подобрим общата картина на Вашата рекламна стратегия, защо направо не се свържете с нас по телефона: +359 893 73 2379? Ако в момента нямате възможност да разговаряте, може да направите онлайн заявка чрез нашата форма за запитвания. Благодарим Ви!

Използвахме услугите на eSale.bg и бяхме доста доволни от резултатите. Дългото ни партньорство смятаме за ценно и донесе добра възвращаемост на всеки един вложен лев в Google AdWords.

Веднага след пускането на кампанията ни в Google AdWords, първите ни клиенти не закъсняха. В рамките на един месец, ние успяхме да натрупаме достатъчно завидна база. Благодарности на екипа на eSale.bg.

Не вярвахме, че от пускането на една кампания в Google AdWords и Facebook може да се извлекат толкова ползи. Професионалното отношение на eSale.bg ни донесе още клиенти. Благодарности.

За рекламните си кампании във Facebook и Google AdWords се доверяваме винаги на eSale.bg. Екипът им е винаги подготвен и можещ. Ще продължим партньорството си с тях и в бъдеще.

Влезте в полезрението на Вашите бъдещи и настоящи клиенти бързо и ефективно. Консултирайте се безплатно!