Избор на ключови думи и фрази за позиционирането на Вашия уеб сайт

Избор на ключови думи и фрази за позиционирането на Вашия уеб сайт

Тази услуга е предназначена за клиенти, които изпитват трудност при избора на точните думи и фрази, за които биха желали да позиционират фирмения или личния си уеб сайт в търсачките.

Подборът на правилните думи и фрази, както и доброто класиране за тях, е ключа към успеха на всеки уеб сайт!

Услугата предлагана от нас включва в себе си 2 опции – избор на конкретни ключови думи/фрази и разширен подбор.

Какво представляват тези 2 опции и защо ние ги препоръчваме?

1. Изборът на точно определени думи (фрази) дава на клиента възможността да се конкурира със сайтове, които делят пазарен дял в дадената ниша. Повечето потребители търсят дадено нещо в търсачките като пишат конкретната дума определящо го (например, “евтина екскурзия”). При добро позициониране на сайта, трафика ще дойде. Всеобщ факт е, че точните и генералните думи генерират голям обем от трафик. Предлагаме до 10 думи/фрази в базовия си пакет.

2. Разширен избор на ключови думи (фрази). Причината тази опция да е част от комплексната ни услуга е, че след точните думи идват тези, с които се “гравитира” в нишата (пример, ако някой търси “евтина екскурзия”, то друг със същите интереси може да търси “ол инклузив ваканция във Варна”). Доказано е, че голям процент от думите/фразите, написани в търсачките се търсят за първи път. Това ни кара да мислим, че всяка една дума/фраза с разширен произход би била ключова за Вашите продажби. Предлагаме до 20 думи/фрази в базовия си пакет.

Можете да изберете една от опциите като за всяка можете да получите персонална оферта. При комбинация от двете, Вие ще имате реалната възможност да обхванете по-голям спектър от трафик, както и да се възползвате от отстъпките. Оптимизацията на един уеб сайт не може без тази услуга, тя е в началото на всеки един SEO процес.

Моля, при възникнали въпроси за цени и допълнителна информация, свържете се с отдел SEO оптимизация за търсачки, чрез нашите контакти на сайта или на телефон 0893 73 2379.