Graphic

Какво можем да направим за Вашия бизнес?

Всички знаем, че Интернет популяризацията не е лукс, нито алтернатива, а необходимост. Чрез уеб присъствието Вие ще допринесете за:

  • Повишаването на трафика към Вашият фирмен сайт/бизнес
  • Популяризация на Вашият бранд, продукти, услуги
  • Увеличаване на продажбите Ви
  • Придобиване на пазарен дял
  • Изграждане на доверие във Вашите бъдещи и потенциални клиенти
  • Стъпването на едно по-високо ниво в корпоративното Ви израстване

Когато потърсите нещо в Интернет (което се случва по-често отколкото си мислите), Вие обикновено попадате на компании, които разчитат на този канал, за да достигнат до своята аудитория, която в последствие става техен клиент или партньор. Повечето бизнеси с такова мислене имат бъдеще, не за друго, а защото успяват да оптимизират всеки един лев от бюджета си, като го насочат в най-правилната възможна посока. Рядкост са случаите, в които някои прескачат Интернет при своя растеж.

За повече яснота, предлагаме следните графики, които показват защо бизнесът инвестира в Интернет и защо ще продължава да се фокусира в него и в бъдеще.

Графиката показва, че тенденцията за растеж на мобилните и дигиталните устройства ще продължава.

Увеличаването на пазарния дял на рекламата в България ще претърпи силен ръст в следващите няколко години.

Какво може да предложи eSale.bg на Вашият бизнес?

eSale.bg е рекламна агенция, която предлага голям набор от услуги за всеки бизнес – малък, среден и голям. Благодарение на екипа си от експерти и опит в областта на Интернет рекламата, компанията има зад гърба си голям набор от клиенти и проекти, реализирани на територията на България и в чужбина.

Услугите, които може да предложим са:

Маркетинг стратегия

Всяка една кампания в Интернет (а и не само) се състои от 4 основни фактора, които ние държим да бъдат добре разписани и обособени при изготвянето на всяка една стратегия.

Това са:

1. Проучване

2. Планиране

3. Действие

4. Мониторинг и анализиране

Всяка една стратегия се подготвя прецизно и адекватно, за да може да даде максимални резултати на нашите клиенти. Взимат се под внимание всички аспекти при изготвянето ѝ, като целта винаги е една и съща – да се приложи правилно и да се предаде посланието до точната аудитория. Всяка маркетинг стратегия е строго индивидуална и винаги различна от другите по редица фактори – област, цели, аудитория, демография, цени (на продукт или услуга) и др.

Медиа купуване

eSale предлага на своите клиенти и медиа купуване. Като медиа шоп, ние предлагаме също така и купуването на реклама в други сайтове, като посредничим между рекламодателя и сайта (сайтовете), на които ще се позиционира рекламата. Медиа купуването е част от Интернет рекламата и е силно застъпена по ред причини – брандинг и присъствие там, където са Вашите потенциални клиенти и/или партньори. Колко по-лесно и точно би било, ако Вашият бизнес е популярен там, където са Вашите клиенти!

Ние вярваме, че всеки един бизнес заслужава да му се даде шанс. Тук големината не играе голямо значение, защото с правилните методи и добре насочени ресурси, резултатите не закъсняват.

Брандинг

Все по-често се говори за брандинг или налагането на бранд (марка) в Интернет. Това представлява налагането и популяризирането на определен символ/име, с което хората асоциират определен продукт, услуга. Добър пример е Coca-Cola при безалкохолните напитки, Google при търсене в Интернет и много други. Брандингът е една от най-скъпите и правилни инвестиции, когато говорим за популяризация и маркетинг стратегии. Той работи за бизнеса много добре и големите компании инвестират колосални суми всяка година само за поддръжка и развиване на даден бранд.

Този метод е съвкупност от няколко медийни канала, като например: Facebook, Twitter, Linkedin, Google +, Youtube, Flickr, Digg, MySpace, включително и микс от нишови сайтове, Premium web sites, PR статии, PPC кампании, мобилни приложения и много други. Колкото по-голям диапазон от канали се обхване, толкова повече Вашият бранд ще се позиционира.

Консултации

Благодарение на дългогодишния ни опит в областта на Интернет рекламата, екипът на eSale предлага професионални и експертни консултации, които могат да развият бизнеса Ви до нивата, които желаете. След среща с Вас, ние ще анализираме Вашия бизнес, цели и възможности, с което ще можем да дадем правилни и точни напътствия как е най-добре да се насочи той в Интернет пространството, така че всеки един инвестиран от Вас лев да спомогне за постигането на желания резултат. Целта ни е да дискутираме с Вас всичко, касаещо бъдещия растеж на компанията Ви, като се базираме на добре направени проучвания и анализи. Добрата комуникация и съветите ни са помогнали на много наши партньори, като те продължават да използват услугите и познанията ни в развитието на бизнеса си. Доверете ни се, много компании вече го направиха!

Социален маркетинг

Като ветеран в областта на социалния маркетинг, eSale предлага създаване, изграждане и развиване на социални профили. Имаме опит в изграждането на групи и акаунти в следните социални сайтове: Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Google+, Digg, Flickr, Princess, MySpace и много други. Всяка компания, чийто приоритет е развитието, има нужда от присъствие в тях. Това вече е възможно и ние го предлагаме за нашите клиенти.

Доказано е, че колкото по-социален е един бизнес, на толкова по-голям интерес и положителни отзиви се радва той. Не е тайна за никой, че бъдещето на маркетинга е заложено в социалните канали и присъствието ни там.

SEM – SEO & PPC

SEM (Search Engine Marketing) е непрекъснат процес, който изисква поддръжка, ако искате сайтът Ви не само да достигне до желаните позиции в търсачките, но и да остане там. Основната цел тук е проста и обоснована – да се събере възможно най-таргетиран трафик за Вашия бизнес, за да увеличите продажбите и популярността си.

Известен факт е, че търсачки като Google, Bing, Yahoo, Ask, AOL и други са огромен ресурс на трафик и всеки се стреми към възможно най-добра видимост за сайта си там – SE (органични), както и PPC (платени) позиции – най-добрите резултати се постигат от правилно прецизиран баланс на двата варианта. Ние предлагаме планиране на правилната за Вас комбинация, която да работи успешно за промотиране на Вашите продукти и услуги, като Ви гарантираме добра възвращаемост на инвестициите. За всяка една кампания в търсачките, ние отваряме нов рекламен канал за Вашия бизнес.

Уеб дизайн

В наши дни е необходимо всеки бизнес да има свой атрактивен уеб сайт. Дизайнът му е лицето на Вашето онлайн присъствие и от това зависи как ще Ви възприемат клиентите и партньорите Ви. Ние не само ще развием сайта Ви, а също така ще го направим водещ в пазарната ниша, в която сте, като това ще Ви донесе положителни отзиви и значителен пазарен дял.

Чрез предоставяне на модерни дизайни и креативност, ние даваме един нов изглед към Вашия бизнес, което Ви поставя в раздела “експерт” за всеки, който търси решение във Вашата област. Вашата визия ще му даде и първоначална представа кой стои зад сайта и какъв професионалист е. Помислете за това, когато планирате Вашето онлайн присъствие!

Създаване на съдържание

Всеки един уеб сайт или презентация има нужда от съдържание. То реално дава това, което потребителят търси в Интернет – информация. В момента ежедневно се генерира толкова съдържание, колкото от създаването на Интернет до 2002 година. Ако сайтът/презентацията на Вашия бизнес не е богат от към съдържание, има голям шанс да бъде подминават от потребителите без да се задържат на него. Всички нови алгоритми на търсачките залагат на това – постоянно обновление с нова и нова информация.

Нашият екип Ви предлага уникални услуги в областта на копирайтинга (Copyrighting) – писане на статии, създаване на продуктови ревюта и продаващи текстове (Sales Copy), както и още много типове съдържание, съобразено с желанията на клиента, неговия стил и бизнес. Ние сме написали хиляди страници за уеб сайтове и сме се уверили, че за да достигне посланието Ви до бъдещите Ви клиенти са нужни не просто символи, но и креативност в писането.

Уеб материали

Много от Вас са виждали как уеб материалите работят за един сайт. Това са най-често банери, графики, лога, флашове, java приложения, pdf файлове, php разработки и други. Добрият им подбор е от ключово значение при Интернет кампаниите и представляват важен елемент от цялостната визуализация. Ние разполагаме с екип от дизайнери и кодери, които ще подпомогнат всеки един бизнес в тази насока. Благодарение на опита и професионализма си, те работят с едни от най-големите сайтове в България и чужбина.

Ние ще реализираме всяка една Ваша идея, като ѝ дадем приятен облик и предадем правилно Вашето послание към точната аудитория.

Защо да избера eSale.bg за мой партньор?

Ние сме компания, създадена от група професионалисти в областта на Интернет рекламата. Нашият дългогодишен опит помага не само в нашето развитие, но и на нашите клиенти. За нас най-важното е клиентът да е доволен и да получи това, което иска и вярваме, че няма по-добра реклама за нас от удовлетворените ни и успели клиенти.

Благодарим Ви за вниманието.

Контакти:

Адрес: бул. “Мария Луиза” 95, гр. София Моб.: +359 893 73 2379
Website: http://www.esale.bg E-mail: [email protected]