Как ще изградим вашия уеб сайт професионално и икономично?

Изработка на статичен уеб сайт

Това е сайт, който се изработва изцяло на HTML, съдържанието му е статично и неговата промяна следва да бъде направена директно в кода. Поддръжката на такъв уеб сайт се извършва от програмист, което означава допълнителни разходи за клиента.

Много от уеб дизайн компаниите все още предлагат тази услуга. Ако трябва да използваме терминологията от IT сектора, изработката на статичен сайт е деприкейтед (не се използва вече). Тъй като eSale.bg работи в интерес на своите клиенти, ние НЕ предлагаме тази услуга.

Изработка на уеб сайт с динамично съдържание

Динамичен уеб сайт означава изгледа, броя страници и съдържанието на уеб сайта да се променя динамично в зависимост от зададените настройки. За управлението на такъв уеб сайт се използва контролен панел и не се изискват особени технически познания.

Вие лесно може да:

  • променяте изгледа;
  • добавяте нова страница;
  • променяте съдържанието в реално време;
  • добавяте или махате картинки към галериите;
  • променяте контакт информацията;
  • и много други.

Предимствата на динамичното съдържание не се изчерпват дотук. Съвременните алгоритмите на търсачките обичат динамичното съдържание. Да имате динамичен уеб сайт е едно голямо предимство пред конкурентите Ви.

Именно затова ние изработваме само динамични уеб сайтове. За целта използваме най-популярните системи за управление на съдържанието (CMS).

Преди да стартираме е необходимо да уточним следната информация:

Изберете типа на Вашият уеб сайт

Персонален уеб сайт – този тип е подходящ за малки уеб сайтове, галерии, промоционални уеб сайтове, уеб сайт – визитка, шоуроом уеб сайтове, портфолио и др.

Този вид уеб сайтове са подходящи и за бизнеси, които могат да представят своята дейност в няколко страници и галерия.

90% от нашите клиенти поръчват този тип уеб сайт!

Бизнес уеб сайт

Подходящ за всеки среден или голям бизнес, който иска да има своето място в Интернет пространството. Ако дейността, продуктите и услугите представени от вас изискват повече от няколко страници за да бъдат представени, то това е правилният избор за Вас. Този тип уеб сайтове ще предадат корпоративен изглед на Вашият бизнес.

Корпоративен уеб сайт

Изработката на корпоративен уеб сайт изисква време и постоянна комуникация с клиента.

Обикновено в сайта се влагат няколко компонента разработени специфично за клиента. В сайта има вложени множество уеб материали, няколко уеб приложения, скриптове, форми за избор, за поръчка и др. Този тип уеб сайтове е подходящ за бизнеси, които искат да приемат поръчки и заявки чрез сайта си, да предоставят различни видове онлайн услуги за своите клиенти, голяма част от бизнеса се осъществява онлайн. Обикновено това са уеб сайтове в областта на информационните технологии, медии и др.

Електронен магазин

Този пакет е подходящ за всеки, които иска да продава стоки в Интернет. Вие може да добавяте неограничен брой продукти и неограничен брой страници, да правите промоции, да изпращате промоционални имейли, да поддържате над 30 вида онлайн плащания (PayPal, ePay, плащане на място, обработка на кредитни карти) и множество метода за доставка (безплатна доставка, доставка с куриер, цена за доставка на брой, на тегло и др.). Имате възможност да избирате от десетки начини за показване на Вашите продукти, тоест имате напълно функционален сайт плюс шоппинг карта. И всичко това идва при вас напълно конфигурирано според Вашите изисквания и спецификата на Вашият бизнес.

Уеб дизайн промени по вече изграден сайт

Ако вече имате уеб сайт, но искате да го осъвремените, да добавите нова функционалност или нови страници Вие може да разчитате на нас. Всеки статичен и труден за обновяване онлайн бизнес ние ще превърнем в напълно функционален и лесен за поддръжка с динамично съдържание уеб сайт. В случай, че се нуждаете от преработка, осъвременяване или изработка на нова корпоративна визия, екипът на eSale.bg с радост ще приеме всяко предизвикателство отправено от нашите бъдещи и настоящи партньори.

Разработка на уникален дизайн

Въпреки че, горещо препоръчваме избор на готова тема за Вашият уеб сайт, малка част от нашите клиенти държат на уникален дизайн. Това съвсем не е проблем за нашия екип от професионалисти. Ние сме готови да посрещнем Вашите нужди и специфични изисквания, така че да задоволим и най-изтънчения вкус. Разбира се за изработката на уеб сайт с уникален дизайн отнема много повече време и цената варира според изискванията на клиента.

Изберете дали ще ползвате допълнителни услуги

Изработка на лого

Ако нямате лого, ние ще го направим професионално за Вас. Ако клиента няма специфични изисквания, логото е включено безплатно към дизайна. Ако искате лого с уникални елементи, ние ще го направи за вас на цени без конкуренция.

Заснемането на професионален снимков материал

Ако нямате вече готови снимки, които да представят Вашият бизнес ние ще дойдем на място и направим такива за Вас.

Изработката на съдържание

Ако нямате готови текстове или нямате време да създадете съдържанието за Вашият уеб сайт, ние сме готови да направим това вместо Вас. Смело може да твърдим, че нашите професионални копирайтъри са създали съдържание за над хиляда уеб страници и броят им постоянно расте.

Популяризация на уеб сайт

Когато изграждаме Вашият уеб сайт, наш приоритет е той да бъде оптимизиран за търсачките (SEO). Затова смело може да твърдим, че линк структурата и страниците, които изградим ще бъдат оптимизирани за Google по всички съвременни правила (Webmaster Guidelines).

За постигане на топ резултати е необходимо да бъдат изградени множество линкове – натурално и отново по всички правила. Нека направим SEO оптимизация на Вашият онлайн бизнес – професионално и с гарантирано качество.

Изработка на уеб материали

Включва изработка на банери, графики, PowerPoint и PDF презентации, контакт и CallMeBack форми. Ние разполагаме с екип от дизайнери и кодери, които ще подпомогнат всеки един бизнес в тази насока. Благодарение на опита и професионализма си, те работят с едни от най-големите сайтове в България и чужбина.

Свържете се с нас като направите своята заявка

За Вас разработихме лесна и интуитивна форма за заявка. Веднага след като изпратите Вашите изисквания, ние ще ви изпратим оферта. Ако е необходимо ще се свържем с Вас да уточним някой детайли.

Направи онлайн заявка сега.