CPM Реклама

Slide background

We are going green today 🙂

Какво е CPM реклама?

CPM (Cost Per Mile) или CPT (цена на хиляда импресии) рекламата е, когато рекламодателите плащат за излъчване на тяхното послание към определена аудитория. “На хиляда” означава на хиляда импресии, което реално е най-малката единица обем. Въпреки това, някои импресии не могат да бъдат отчетени като презареждане или вътрешно действие на потребителя. Много компании я използват като умело я включват във всяка своя Интернет кампания.

Импресията е показването на рекламата на потребителя, докато преглажда уеб страницата. Една уеб страница може да съдържа няколко реклами. В подобни случаи, едно показване на страница ще доведе до една импресия на рекламата. С цел да се броят импресии възможно най-точно и да се предотвратяват измами, се използват програми и софтуери, които отчитат всички параметри на кампанията. Когато Рекламни тарифи са описани като CPM или индекса на потребителските цени, това е сумата, платена за всеки хиляда квалификационни импресии.

CPM рекламата е подобна на тази, която се пуска в обикновените медийни канали като телевизия, радио, принт, продавайки рекламни места на определени места, за определен период от време. Този метод предлага на бизнеса уникална възможност за Интернет присъствие.

Популяризирайте бизнеса си в Интернет с нас!

Ние от eSale.bg предлагаме на нашите клиенти CPM реклама, като разчитаме изцяло на добре изготвената стратегия и нейното прилагане. Като медия шоп, ние ще закупим правилните рекламни площи в правилния момент, като цел номер едно за нас е всеки един рекламодател да получи максимални резултати на разумни цени.

eSale.bg е рекламна агенция с опит в областта на медия купуването, като доказателство за това са успешните кампании, които сме управлявали през годините. Наши клиента са банки, финансови организации, хостинг и IT компании, големи онлайн магазини и много други. Всички те се довериха на услугите, предлагани от нас и в момента държат лидерски позиции в техните пазарни сегменти.

За повече информация, може да се свържете с нас, като ние ще проучим естеството на Вашия бизнес, анализираме неговите възможности, изградим правилната стратегия и приложим това, което ние смятаме, че ще бъде печеливша стратегия за Вас.