Видео реклама

Slide background

We are going green today 🙂

Направете видео рекламата си видима днес!

53% от клиповете, качени в YouTube са гледани по-малко от 500 пъти … Само 0,33% са събрали повече от 1 милион гледания.

eSale.bg ще направи вашето видео популярно в Българското Интернет пространство!

Ние имаме изградена структура от партньорски уеб сайтове, готова да показва Вашето рекламно видео послание на милионите си потребители. Тази услуга е предназначена за рекламодатели, които мислят креативно – ‘Out of the Box’, които искат да излязат от стереотипа на банер рекламата или имат нужда от нещо иновативно за да популяризират своя бранд.

Видео рекламата е популярна от години в САЩ и Европа, а ние от eSale.bg сме готови да ви да Ви предложим нашите висококачествени услуги в областта на видео маркетинга и популяризацията.

Достигнете до всеки Ваш потенциален клиент с оптимален бюджет!

На всеки е известно, че Интернет рекламата е една достъпна и ефективна алтернатива на телевизионната реклама. Докато за стартирането на една телевизионна кампания са необходими стотици хиляди левове, Вие може да достигнете много милионната Интернет аудитория само с няколко хиляди лева.

Определете минималния брой разглеждания, които искате да постигнете, общата цел на кампанията си и ние ще изготвим план за Вас. Вашата кампания ще бъде стартирана в рамките на няколко часа!