Консултации

Slide background

We are going green today 🙂

Какви консултации предлагаме и дали те ще Ви помогнат?

eSale предлага консултантски услуги в областта на Интернет рекламата, маркетинга и уеб присъствието на един бизнес. Екип от специалисти ще даде експертните си оценки и предложения с цел повишаване на продажбите, трафика и популярността.

Нашите клиенти разчитат на нас и разчитат чрез нашата компетенция да дадат най-доброто за своя бизнес, когато става дума за Интернет присъствие, маркетинг и управления на уеб активите. Ние вярваме, че можем да дадем експертното си мнение, с което да помогнем на Вас и Вашият бизнес, който иска да достигне до нови хора чрез Интернет. Много компании го направиха и в момента са лидери в техните сфери. Когато някой дойде при нас с въпроси – никога не остава без отговори.

Развийте бизнеса си в Интернет! Бъдете там, където са всички!

Всеизвестен факт е, че след офлайн маркетинга идва ред на неговия онлайн спътник. Не случайно всяка една компания заделя бюджети, както за онлайн реклама, така и за експерти, които да я направят или изготвят. Все повече експерти в областта на Интернет маркетинга дават своите предложения и мнения с цел подобряване на стратегиите, които се следват от бизнеса. Консултирането е необходимост от гледна точка на това един бизнес да има успешна стратегия и развитие в Интернет.

Експертите от eSale са на Ваше разположение, като ние имаме опит в тази област повече от 10 години. Всяка една консултация се прави професионално и адаптивно. След среща, на която ще се запознаем с Ваш и Вашия бизнес, ще изслушаме Вашето мнение, ще споделите Вашите виждания и цели. Ние ще подготвим стратегия, която ще Ви донесе положителни резултати. Държим всеки един наш клиент да се чувства комфортно с нас, като по този начин ще сме максимално полезни един на друг.

Как можем да работим заедно?

 Знам, че имаме нужда да увеличим продажбите си, но не знам как?

Задавали ли сте си този въпрос често? Ние можем да Ви помогнем, така както помогнахме на много други компании в различни области – от IT компании до големи медии и финансови дружества. Вашите продажби са силно обвързани с маркетинга, който прилагате и ние знаем това. Изграждането на работеща стратегия е в нашата компетенция и прилагаме индивидуален подход към всеки наш клиент. Това ни отличава от всички, които имат едно и също “решение” за всеки бизнес. еSale ще се отнесе повече от професионално със задачата да Ви даде правилното решение, с което да постигнете максимални резултати.

 Искам уеб сайтът ми да започне да носи резултати, но не знам какво да направя?

Звучи ли Ви познато? Сблъсквали сме се много пъти с това в работата си. Знаем, че всеки един потребител търси в Интернет това, от което има нужда и му трябва решение на момента и експерт в областта, на който да се опре. Вие вече сте направили достатъчно като сте създали място (компания), което е експерт. Време е ние да направим така, че това бъде видимо за Вашите потенциални клиенти и/или партньори. Чрез консултациите ни, Вие ще имате възможност да получите конкретните отговори на въпросите, възникнали в процеса на изграждане на Вашето Интернет присъствие.

Онлайн маркетингът е директен маркетинг. Чрез него Вие имате директен контакт с Вашата целева група. Благодарение на съвременните технологии бизнеса никога не е бил толкова близо до своите клиенти.

Знам какво искам, но кой може да ми даде експертното си мнение как да го направя?

Някои бизнеси мислят, че консултацията представлява празни приказки и неоправдани разходи. Те смятат, че когато плащат за компетентното мнение на някой, утвърдил се с годините в тази област, са пари хвърлени на вятъра. За тях това е нещо излишно и безплатно. Същите тези компании не успяват да мръднат от положението, в което са попаднали от години и това реално им пречи да се разрастват.

Бизнесът вярващ в това, че експертните консултациите са нещо необходимо, има не само бъдеще, но и стратегическо мислене. Точно този тип бизнеси заемат голямата част от пазара.

Нашите консултации могат да Ви причислят към победителите, превръщайки Ви във водеща компания. Може да ни наемете на часова база, като ще можете по всяко едно време да се консултирате с нас за всеки един Ваш онлайн проект.

Потърсете ни тук

Нека поговорим за бизнес. Ние можем да Ви помогнем дори, ако случайно нещо тегли надолу Вас и Вашия бизнес в последно време.

Ние можем да Ви дадем детайлна картина на всички процеси, касаещи Вашият успех в Интернет пространството.