Афилиейт маркетинг

Slide background

We are going green today 🙂

eSale.bg е интерактивна платформа, съставена от сайтове, оперираща на територията на България.

Ние от eSale.bg предоставяме на всеки един рекламодател набор от сайтове, в които може да рекламира своите продукти, услуги, брандове, събития и други. Идеята ни е да сме свързващото звено между рекламодателя и собственика на сайт. Абсолютната прозрачност е гарантирана във всяко едно отношение, благодарение на статистики в реално време, tracking софруери, 90-дневни бисквитки.

Нашата мрежа се състои предимно от сайтове, ориентирани към пазарни ниши в над **** области, социални ресурси, включително и 400 от най-влиятелните блогове, специализирани социални мрежи, форуми и още много други. Целим обемът и взаимодействието на всяка една стартираната кампания да донесе максимални резултати.

В момента предоставяме кампании (социални и медийни) за над 200 клиента, с помощта на специални решения като например социални споделяния, партньорски програми (аffiliate), видео реклама, набиране на facebook фенове и twitter споделяне.

Като експерти на този пазар от години ние знаем кое е ефективно и кое работи най-добре за бизнеса. Това е маркетингът на база резултати. Този, който гарантира, че средствата на дадена компания или фирма няма да потъна безрезултатно. Това е често явление в Internet пространството, което определено не толерираме.

С помощта на професионалните ресурси и експерти, с които разполагаме в eSale.bg, нашите клиенти получават най-доброто решение на пазара, с цел да идентифицират най-силните и верни привърженици на марката си, както и иновативна медийна и партньорска платформа за наблюдение и следене на резултатите от кампаниите си.